خواستگاران برچسبي و خواستگاران مگسي
خواستگاران برچسبي و خواستگاران مگسي
خواستگاری که با هر نامحرمی انس می گیرد، شایسته و همتاي همان نامحرمان است که حدود خدا را رعایت نمی کنند نه هم كفو دختر با ایمان. قرآن می فرماید زنان و مردان پاک برای هم اند و مردان و زنان خبیث هم برای هم . هر فردي به سمت هم كيش و همتاي خود کشش دارد. مردان که مسائل شرع را رعایت نمی کنند و برای دوستی با جنس مخالف، گناه و مشاهده پورنوگرافی در سایت ها و شبکه های اجتماعی ول گردی و هرزه گردی می کنند مانند مگسي هستند که روی هر آلودگي و کثافتي می نشینند. در برابر، خواستگاراني که دين دار و اخلاقي هستند و برای ازدواج خود تحقیق می کنند. به خاطر خدا چشم از گناه می پوشند. با جنس مخالف دوست نمی شوند و شهوت خود را به طور مشروع ارضا می کنند مانند برچسب و بَرند معتبراند كه مخصوص همتايان پاك خود هستند. به قسم اول که حتي بعد از ازدواج هم به دنبال گناه همتايان ناپاك خود مي روند«خواستگارن مگسی» گويند و به قسم دوم که فقط چشم شان به دنبال ناموس دلچسب خودشان است و نسبت به آن هم غیرت دارند «خواستگاران برچسبی».[1]
دو نکته روان شناختی
1) خواستگار نداشتن هم علل مادي و ماورا مادي مختلفی دارد. باید تلاش کرد تا جايي كه ممكن است موانع زير را رفع و دفع کرد:
• گناهـان،
• آزمايش الهي،
• داشـتـن بـدگـو،
• سحر در موارد بسيار نادر،
• وسواس در همسرگـزينـي،
• رد كردن خواستگار بدون دلیل،
• شلختگی و آراسته نبودن حلال،
• داشتن انتظارات و شروط سخت،
• کم همتی مؤمنان در معرفی کردن،
• نداشتن روابط و مهارت های اجتماعی مشروع،
• نداشتن مهارت های زنانگی و خانه داری و هنری،
• شرایط خاص خانوادگی ( مثل اعتیاد، طلاق زیاد و..)،
• نبودن خواستگار همتا به تعداد مناسب در محل زندگي.
2) سحر در موارد خيلي خيلي نادری اتفاق می ¬افتد، ولی چون راحت طلبیم و تمایل داریم مشکلات را به بیرون از خود نسبت دهیم، بسيار از مرد در بن بست هاي زندگي ذهنشان متوجه سحر و بست شدن بخت مي شود. سحر علم است و کار هرکسی نیست. اگر سحري هم باشد عزا و ماتم ندارند: برای دفع این مشکلات نباید از دعانویسانی شیاد کمک بگیریم كه خودشان هزار نقص مادي، اخلاقي و معنوي دارند، بلكه بايد سراغ بزرگان دين برويم؛ مثلا در كتارب زمزم عرفان، دستورالعمل آیت الله بهجت را برای دفع سحر عبارتند از:
الف : بستن حرز حضرت جواد(ع) به بازو.
ب: ختم سوره واقعه كه از دوشنبه اي كه اول ماه است شروع مي شود و هر روز اضافه مي گردد تا روز چهاردهم و خواندن دعايي كه وارد شده.
علامه محمد باقر مجلسي از سرورمان حضرت امام زين العابدين (عليه السلام) نقل مي كنند كه حضرت فرمودند: زماني که اول ماه قمري روز دوشنبه بود آغاز کن به قرائت سوره واقعه. در روز دوشنبه يک بار و در روز بعد دو بار به همين نحو تا روز چهاردهم که چهارده بار خوانده شود. اگر بعد از طلوع فجر تا غروب آفتاب باشد بهتر است و روز اول دو رکعت نماز حاجت و تسبیحات حضرت زهرا (ع) را قبل از شروع بخواند و در هر پنج شنبه بخواند يک بار دعاي زير را بعد از خواندن سوره واقعه.
يا ماجِدُ، يا واحِدُ، يا جَوادُ، يا حليمُ، يا حَنّانُ، يا مَنّانُ، يا کَريمُ اَسْألُک تُحْفَةً مِنْ تحَفِکَ تَلُمُّ بها شَعْثي وَ تَقْضي بها دَيني وَ تُصْلِحُ بها شَأني برَحْمْتِکَ يا سَيدي اَللّهُمَّ اِنْ کانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأنْزِلْهُ وَ اِنْ کانَ فِي الْاَرْضِ فَأخْرِجْهُ وَ اِنْ کانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ وَ اِنْ کانَ قَريباً فَيسِّرْهُ وُ اِنْ کانَ قَليلاً فَکَثِّرْهُ وَ اِنْ کانَ کَثيراً فَبارِکْ لي فيهِ وَ أرْسِلْهُ عَلي اَيدي خِيارِ خَلْقِکَ وَ لا تُحْوِجْني اِلي شِرارِ خَلْقک. وَ اِنْ لَمْ يکُنْ فَکَوِّنْهُ بکَینُونِیَّتِکَ وَ وَحْدانِيتِکَ، اَللّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَيّ حَيثُ اَکُونُ وَ لا تَنْقُلْني اِلَيهِ حيثُ يکُونُ، اِنَّکَ عَلي کُلِّ شَِيءٍ قَديرٌ. يا حَي يا قَيومُ، يا واحِدُ يا مَجيدُ، يا بَرُّ يا رَحيمُ يا غَني، صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ تَمِّمْ عَلَينا نِعْمَتَکَ، وَ هَنِّئْنا کَرامَتَکَ، وَ اَلْبسْنا عافيتَکَ بِرَحمَتِکَ یَا اَرحَم الرَّاحِمِینَ وَ صَلَّی اللهُ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاَهِریِنَ.
ج : نماز روز پنج شنبه كه 4 ركعت است: در ركعت اول حمد و يازده بار سوره توحيد. در ركعت دوم حمد و 21 بار سوره توحيد. در ركعت سوم حمد و 31 بار سوره توحيد و در ركعت چهارم حمد و 41 بار سوره توحيد.
هر دو ركعتي يك سلام دارد و نمازگزار پس از سلام ركعت چهارم، سوره توحيد را 51 بار و صلوات 51 بار مي خواند. بعد به سجده مي رود و صدبار مي گويد ياالله و دعا مي كند.
آيت الله بهجت درباره سيد مرتضي كشميري فرمودند كه هر وقت اين نماز را مي خواند، هديه اي براي او مي رسيد.[2]
( براي مطالعه كتاب ر.ك: http://www.askdin.com/thread53961.html)
پی نوشت :
منبع: صدهزاران دام و دانه است اي خدا، محمدحسين قديري، 35.