عقد آریایی قانونی نیست
? عقد آریایی قانونی نیست / ازدواج در دفاتر غیرمجاز و شبیه کلیسا ثبت رسمی نمیشود.
? علی مظفری رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق، درباره گسترش دفاتر ازدواج و طلاقهای غیررسمی و با نماهای شبیه به کلیسا در برخی شهرها اظهار کرد: دریافت مجوز دفاتر ازدواج و طلاق محدودیتها و معذوریتهای قانونی دارد، به همین دلیل اخیرا شاهد هستیم افرادی اقدام به تاسیس دفاتر غیر قانونی ازدواج و طلاق با عنوان «دفتر ازداوج شیک» کرده اند که هیچ مجوز قانونی ندارد.
◀️مظفری بیان کرد: کانون سرفتران ازدواج و طلاق از موسسان دفاتر غیر مجاز شکایت کرده است که پرونده در شعبه 8 بازپرسی دادسرای سعادتآباد با عنوان اتهامی جعل عنوان در حال رسیدگی است.
عبرتی از تاریخ
ملت شایعه پذیر
در جنگ صفین لشکر معاویه زودتر به وعدگاه جنگ رسید لذا محلی مناسب برای استقرار انتخاب کردند و آب را در طرف خود قرار دادند.
وقتی سپاه علی(ع) به نبردگاه رسید معاویه از دادن آب به آنها خودداری کرد، لذا بخشی از سپاه علی(ع) به فرماندهی مالک اشتر و اشعث بن قیس لشکر معاویه را عقب راندند و آب را تصاحب کردند.
اگر چه علی(ع) آب را بر روی لشکر معاویه نبست، از دست دادن آب اما بر معاویه گران آمد لذا برای باز پس گیری آن نقشه ای کشید. معاویه در نامه ای نوشت: “این نامه از برادر خیرخواه شماست، معاویه می خواهد با انحراف مسیر آب و ایجاد سیلاب شما را غرق کند هر چه زودتر جای خود را عوض کنید” و این نامه را بر تیری پیچید و به طرف سپاه علی(ع) پرتاپ کرد.
نامه بین افراد سپاه علی(ع) دست بدست گشت و شایعه همه جا پخش شد و خیلی زود نقل مکان تبدیل به یک خواسته عمومی شد.
هر چه علی(ع) می گفت امکان چنین کاری وجود ندارد فایده ای نداشت و لشکر نقل مکان نمود و علی(ع) آخرین نفری بود که نقل مکان کرد.
بلافاصله بعد از نقل مکان، لشکر معاویه جای آنها را اشغال کرد.
(کتاب وقعة صفین ، صفحه 190)
برگ تاریخ برای امروز ما:
بدانیم که ملت شایعه پذیر بازیچه دست دشمن است
این است که بیاموزیم ملتی که شایعهپذیر شد بازنده است اگر چه رهبرش امام علی(ع) و فرمانده اش مالک اشتر باشد.
️شایعه و فریب تاکتیک جنگ روانی دشمن است ، ابزار آن فضای مجازی و نرم افزارهای اجتماعی است که در تمام سطوح جامعه جا خوش کرده است و همیشه در دسترس است .
لازم است در استفاده از آن دقت کنیم ، واقعیت ها را فراموش نباید کرد؛ لذا انعکاس دهنده موج ناامیدی در جامعه و افراد نباشیم و امروز نسبت به مباحث کشور واقع بین باشیم.
شهید مطهری، سیره امیرالمؤمنین
از ظلم تا فرج
آیا صِرف به ستوه آمدنِ مردم از ظلم، برای تحقق فرج کافی است؟
یک تصور عامیانه از ظهور، آن است که فکر کنیم صِرف به ستوه آمدن مردم از ظلم یا به اوج رسیدن جور، برای تحقق فرج کافی است و دیگر نیازی به آمادگی مردم برای «پذیرش عدالت» نیست.
در حالی که در میان مردمی که صرفاً از ظلم خسته شدهاند، ولی تحمل عدالت را هم ندارند، تشکیل یک حکومت عادلانه اصلاً حکومت ماندگاری نخواهد بود.
زمانی که مردم برای خلافت، به امیرالمومنین اصرار میکردند، حضرت امتناع می ورزیدند. علت اساسی امتناع حضرت این بود که هرچند مردم از ظلم خسته شده بودند، اما خواهان عدالت هم نبودند. آنها اساساً نه عدالت و لوازم آن را درست میفهمیدند و نه میتوانستند آن را تحمل کنند. خیلی بین این دو فرق است.
بخشی از کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه ؛ اثر علیرضا پناهیان
ذکر مصیبت در عزا
برخی مداحان و روضه خوان ها مطالبی را عنوان می کنند که داغ صاحب عزا بیشتر میشود آیا این روش در دین مورد تایید هست ؟!!!!
از مستحبات مؤکد شریک شدن در عزا و تسلیت دادن صاحبان مصیبت و سبک کردن غم آنها است
به ذکر آنچه مناسبت با این حال داشته و تقلیل اندوه مینماید، مانند ذکر مصیبت دنیا و به سرعت گذرا بودن آن، و اینکه همه انسانها فانی میشوند و اجلها نزدیک است و مانند نقل روایاتی که در مورد اجری را که خداوند برای مصیبتدیده مهیا فرموده، مخصوصاً برای کسی که فرزند از دست داده است؛ به اینکه شفاعت او درباره والدینش پذیرفته میشود، حتی اینکه بچه سقط شده با حالت غضب بر در بهشت میایستد و میگوید: داخل بهشت نمیشوم مگر آنکه پدر و مادرم داخل شوند و خداوند متعال آن دو را وارد بهشت میکند، و مانند اینها را تذکر دهد. و تعزیت (تسلی دادن) بعد از دفن و قبل از آن جایز است؛ گرچه افضل آن است که بعد از دفن باشد و دارای اجر عظیم است، خصوصاً تعزیت به مادر فرزند از دست داده و فرزند صغیر پدر از دست داده و اگر کسی مصیبتدیدهای را تسلی دهد، اجرش مانند اجر مصیبتدیده است، بدون آنکه از اجر مصیبتدیده کاسته شود و «هیچ مؤمنی برادر خود را بر مصیبتی تسلی نمیدهد مگر آنکه خداوند متعال او را از لباسهای کرامت میپوشاند» و حضرت موسی در یکی از مناجاتهایش گفت: «ای پروردگار اجر کسی که مادر فرزند از دست داده را
تسلی دهد چیست؟ خداوند فرمود: او را در زیر سایه خود قرار میدهم روزی که سایهای جز سایه من نیست» و «به درستی کسی که یتیمی را از گریه ساکت کند بهشت برای او واجب میشود.» و «هیچ بندهای دست (نوازش) روی سر یتیم نمیکشد مگر آنکه خداوند عزّ و جلّ به عدد هر مویی که از زیر دست او گذشته است، برای او حسنه مینویسد.» و ثوابهای دیگری که در روایات وارد شده. و در تسلی دادن همین که نزد صاحب مصیبت حاضر شود، به طوری که صاحب عزا او را ببیند کفایت میکند، زیرا همین حضور، خاطر او را تسلی داده و حرارت غم او را تسکین میدهد. و نشستن بستگان میت (مجلس گرفتن آنان) برای آنکه دیگران به آنها تسلیت بگویند جایز است و بنابر اقوی این کار مکروه نیست، ولی بهتر آن است که از سه روز بیشتر نشود، چنان که غذا فرستادن برای آنها در این مدت، بلکه تا سه روز، اگر چه مجلسشان کمتر از سه روز باشد مستحب است.
تحریر الوسیلة (ترجمه مؤسسه)، ج1، ص: 108
رهبری دستور سرکوب مردم داد؟!!!
? آیا رهبری دستور سرکوب مردم را داده است⁉️
❌ پشت پرده پخش گسترده فایل صوتی ایشان در خصوص سرکوب مردم چیست⁉️