رسیدن به عرفان کامل
علامه طباطبایی رضوانالله تعالی علیه:
«برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد:
یا در حرم اباعبدالله الحسین
یا در مجلس اباعبدالله الحسین علیهالسلام»
تقوا و فیلم برداری مخفیانه
آتش به اختیاری و بهشتی
مطالبه جایگاه زنان
تفاوت اسلام آریامهری با اسلام انقلابی
تفاوت اسلام آریامهری با اسلام انقلابی
شهید بهشتی:
مردم نان می خواهند؛ اما در پرتو حاکمیت اسلام
بهمن ماه 1358 در مسجد لرزاده تهران
انقلاب، انقلاب اسلامى است. در یک انقلاب اسلامى، در تداوم انقلاب، تکیه مردم بیش از هر چیز روى حفظ هویت اسلامی انقلاب است. مردم آب مى خواهند، نان مى خواهند، پوشاک مى خواهند، مسکن مى خواهند، نظافت و پاکیزگى مى خواهند، شغل و کار و درآمد مى خواهند، تفریحات سالم مى خواهند، ورزش مى خواهند، مدرسه و دانشگاه مى خواهند، همه اینها را مى خواهند، اما در پرتو اسلام.
اگر به مردمى که انقلاب اسلامى کرده اند بگویید قرار است به برکت انقلاب براى شما خوراک خوب، پوشاک خوب، مسکن خوب، شهرسازى خوب، روشنایى و برق منظم و مرتب، بهداشت و بیمارستان، اشتغال و کار، مدرسه و دانشگاه، خیلى زود و در زمان کوتاه تقدیم کنیم، اما این کار همراه با حاکمیت اسلام و در پرتو اسلام صورت نمى گیرد، جوابشان چیست؟
ما امروز مى گوییم، دیروز هم گفتیم، فردا هم اگر زنده باشیم خواهیم گفت که ما همه این مواهب را مى خواهیم و جداً هم به دنبالش هستیم، اما نه منهاى اسلام، بلکه با اسلام. [تکبیر حضار] و حتی نه «با» اسلام، که براساس اسلام و در پرتو اسلام و بر مبناى قانون اسلام. چون با اسلامی که ما می گوییم از قبیل آن با اسلام آریامهرى نیست. اسلام آریامهرى اسلامى بود که مسجدها تر و تمیز و آباد مى شدند، کاشى هم مى شدند، فرش و قالى هم مى شدند، اجتماعات هم بود، عاشورا هم بود، تاسوعا هم بود، ماه رمضان هم بود، نام اسلام هم بود ، رادیو هم قرآن مى خواند، شبهاى ماه رمضان هم دعاى سحر مى خواند ، ابوحمزه مى خواند، مناجات مى خواند، اما نظام، نظام اسلامى نبود.
براى ما مسأله این است که وقتی می گوییم «با اسلام»، این با اسلام ما با «با اسلامی» که دیگران می گویند فرق دارد. با اسلام ما یعنی اینکه همه این مواهب براساس حاکمیت اسلام است و اینکه قانون اسلام باید حاکم شود.
منبع: ولایت رهبری روحانیت، (1390)، صص277-278